VOORALSNOG GEEN VOLGENDE RACE
NIEUWS
Een nieuwe competitie: DRFR1
Geschreven door DigitalRacing.nl (Robert Saalmink) | | 10 maart 2016
Ontbrekende image

Op 4 april 2012 werd de laatste Formule ProLeague race gereden met de Formule RaceRoom in Race07. Daarna hebben we tot mei 2014 moeten wachten tot er weer een open wheel serie kwam in de vorm van de Skip Barber Championship. In beide gevallen was Michael Storm (wie anders) kampioen.

DRFR1
Met de introductie van de Formule Renault 2.0 in iRacing hebben we de kans om een nieuw kampioenschap op te zetten met deze auto’s in een Benelux setting. De officiële iRacing series gebruiken dynamisch weer en je hebt minimaal een C licentie nodig. Wij gaan geen minimale licentie of irating eisen stellen en gaan default iRacing weer gebruiken. Met gepaste trots kondigen we het eerste seizoen DigitalRacing Formule Renault aan, afgekort DRFR1.

4 races verspreid over onze BeNeLux circuits met een uitstap naar de Duitse Eiffel. DigitalRacing staat bekend als een gezellige community met sportief rijgedrag op de baan en dat willen we ook in dit seizoen weer centraal laten staan. We gaan ook gebruik maken van de tijd van de dag settings in iRacing. De officiële testsessie voorafgaand aan de race zal in de ochtend setting verreden worden, de eerste race in de middag en de tweede race in de namiddag.

Kijk voor alle details en de kalender in ons forum!
<< Vorig Nieuwsbericht Volgende Nieuwsbericht >>
Nieuwe supported serie: Simracing Master... De ZAC10 heeft een kampioen: Fabian de J...

SPONSORS
FORUM DISCUSSIES