Search results

 1. F

  Formule 1 nieuws en discussie thread [Deel 17]

  Er is een Discord server: https://forum.digitalracing.nl/index.php?threads/drnl-discord.2464/
 2. F

  [F1] Grand Prix van Abu Dhabi (2021)

  Ze reden al achter Bottas, maar voor Norris maar die zat vast achter Hamilton bij de saftery car. Ze hebben eerst Tsunoda banden laten wisselen en een ronde later Gasly. Dus hun samen met Max stonden op nieuwe softs, Hamilton/Bottas en Sainz zijn niet de pits in geweest.
 3. F

  [F1] Grand Prix van Abu Dhabi (2021)

  Beide hebben in de laatste ronde Bottas ingehaald.
 4. F

  [F1] Grand Prix van de Verenigde Staten (2021)

  Als de aankomende twee races het dezelfde uitslag en punten is maar Hamilton wint en Max 2e met punt voor snelste ronde, staan ze volgens mij weer gelijk 😜
 5. F

  [F1] Grand Prix van de Verenigde Staten (2021)

  Zou het knap vinden als Max dit houd, maar verwacht dat Hamilton er zo voorbij is. Zowel de 1e als 2e stop van Max waren veel te vroeg, dat gaat hem nu pijn doen.
 6. F

  [F1] Grand Prix van Nederland (2021)

  Tja, maar als de auto niet safe is omdat er ergens stroom opstaat dan geef ik ze geen ongelijk, veiligheid eerst.
 7. F

  Formule 1 nieuws en discussie thread [Deel 17]

  Aanstaand weekend in de nacht van zaterdag op zondag wordt om 1:30 de race op Zandvoort van 1963 uitgezonden op NPO1. https://www.tvgids.nl/tv/nos-sport-grand-prix-1963/116569621
 8. F

  DIGITALRACING.NL - WE GAAN STOPPEN

  Mooi geschreven Niels! Wat betreft de statistieken etc is het een idee om de oude website versie terug te plaatsen waarin dat onderdeel van de site werkte?
 9. F

  [F1] Grand Prix van Hongarije (2021)

  Wat een bizarre race, maar waarom is eigenlijk tijdens de code rood niemand naar droog weer banden gewisseld of mag dit niet?
 10. F

  Formule 1 nieuws en discussie thread [Deel 17]

  Istanbul Park kwam als vervanger voor Canada, maar werd er weer vanaf gehaald vanwege inreis problemen voor personeel uit Engeland. Maar doordat Singapore niet doorgaat, is nu Istanbul Park daar de vervanger voor geworden...
 11. F

  Formule 1 nieuws en discussie thread [Deel 17]

  Is behoorlijk de wereld op zijn kop, zoals Roy al aangaf Mercedes mocht vorig jaar met DAS rijden omdat het volgens de regels mocht. Maar nu moet FIA de tests aanpassen om de achtervleugels niet door de tests te laten komen terwijl ze nu legaal zijn.
 12. F

  American racing [IRL/NASCAR/etc.] | Deel 3

  En niet te vergeten Rinus mag de Indy 500 vanaf P3 starten :)
 13. F

  Formule 1 nieuws en discussie thread [Deel 17]

  Zal me niets verbazen als Ziggo veel klanten hiermee gaat verliezen, maar de abbo-prijzen vervolgens aanpassen zal niet gebeuren. Geen idee wat ik ga doen, eerst maar kijken hoe ze het beschikbaar gaan maken en wat ze ervoor durven te vragen.
 14. F

  [F1] GP van Spanje (2021)

  Eigenlijk zijn ze gewoon weer terug naar hoe het eerst was met betrekking tot bocht 10, mogelijk is die iets ronder geworden.
 15. F

  Overige Evenementen [Deel 8]

  Mooie verschijning!
 16. F

  Computer Hardware Thread | deel 2

  Ik heb een "MSI GeForce RTX 2060 Super Ventus GP OC" en die draait iRacing meer dan prima met een triple 1440p. Persoonlijk zou ik uberhaupt niet voor een 30x0 gaan want de bedragen die daarvoor gevraagd worden zijn echt crimineel hoog.
 17. F

  iRacing Algemene Thread | Deel 3

  Nog een nieuwe aankondiging, een paar weken na de 2021 Build 1 komt de BMW M4 GT3. En volgend jaar zal ook wel de Hurracan GT3 komen, op Twitter wordt er door Steve Myers zo nu en dan een teaser geplaatst.
 18. F

  iRacing Algemene Thread | Deel 3

  Er komen 4 nieuwe circuits aan voor iRacing "Hockenheimring, Hungaroring, Red Bull Ring en Knockhill Racing Circuit" Bron
Top