DigitalRacing.nl, een nieuwe toekomst.

Tjerk Korving

DigitalRacing | Directie
#1
[spacer]
Beste community leden,

Een vijftal maanden geleden kondigden we als organisatie van DigitalRacing.nl aan dat we actief zouden stoppen met het organiseren van leagues.

Tijd en veranderde privé situaties waren voor een deel de reden. Op dit moment terugkijkend was het wellicht ook simpelweg de tol van de grofweg dertien jaar die we onafhankelijk van elkaar maar ook mét elkaar hebben gespendeerd aan het vrijwel dagelijks runnen van simracing websites en leagues.

Een paar weken geleden hebben we (Niels, Robert, Gerben en Tjerk) onze traditionele eindejaar meeting gehad in Utrecht en onder het genot van de nodige vloeibare versnaperingen een goed gesprek gehad, onder andere over hoe we de toekomst van DigitalRacing.nl zien.

De periode van rust heeft ons zichtbaar goed gedaan, het kriebelt weer maar we moeten terug naar onze kernwaarden. Kwaliteit, eensgezindheid en enthousiasme. Daar zijn we het met zijn allen over eens en de tijd lijkt voor ons rijp om weer actief te gaan worden.

Waar gaat het heen vanaf nu? Allereerst lijkt het ons van belang om weer langzaamaan te beginnen en vanaf daar uit te bouwen. De nieuwe start kan een event of een league zijn maar daar zal de komende tijd invulling aan worden gegeven.

Daarnaast willen we de Supported Series graag in stand houden en daarmee de community de kans geven eigen events of leagues te blijven organiseren met de faciliteiten van DigitalRacing.nl. We zijn voornemens hier een deel van de website voor in te richten.

Wat reeds in gang gezet is, is een update voor het forum zodat deze de tand des tijds goed kan blijven doorstaan. Daarnaast zal binnenkort de traditionele DigitalRacing.nl eindejaar meeting weer worden aangekondigd en we hopen iedereen daarbij weer te zien.

Namens Niels, Robert, Gerben en Tjerk, tot dan!
[spacer]
[logo_dr]
 

speed9

Senior Member
#7
Ondanks dat ik na jaren nog steeds niet online 1 ronde geracet te hebben, ben ik wel blij voor iedereen dat DRNL weer een (mag ik het zeggen?) kickstart maakt en het langzaam weer opbouwt.

Ondanks de zware beslissing en na een periode van rust vind ik het gaaf, dat de drive nog in jullie zitten en in mijn ogen een "comeback" willen maken met nieuwe ideeën en een overvloed aan positieve motivatie.

Ik hoop dat de meeting op een datum komt, waarop ik vrij ben en we gezellig kunnen borrelen of wellicht zelfs racen.

:thumbup: ik word er nu al nieuwsgierig naar jullie plannen en hoe dat allemaal gaat uitpakken :thumbup:
 

Ferroeni

Senior Member
#8
Niels, Robert, Gerben en Tjerk, goed om te lezen dat jullie weer bij elkaar hebben gezeten en over de toekomst hebben gepraat. En voor wat betreft de meeting... :thumbup:
 
Top