Endurance racing [LeMans/WEC/ELMS/ALMS/etc.] ‎| Deel 3

Zo leuk was het rijden met een LMP1 Lotus toch ook niet afgelopen jaar? Hadden veel problemen, toch? Hoop dat we dit wel kunnen zien als een teken dat het beter gaat met zijn vrouw.
 
Zo leuk was het rijden met een LMP1 Lotus toch ook niet afgelopen jaar? Hadden veel problemen, toch? Hoop dat we dit wel kunnen zien als een teken dat het beter gaat met zijn vrouw.
Dat was een LMP2, en die was inderdaad niet bijzonder snel of betrouwbaar te noemen.
Nog afgezien van het gezeik met de betalingsproblemen waardoor er een dag voor de 1e training op Le Mans beslag werd gelegd op essentiële onderdelen als achterwielophanging ;)
Enige waarin ze positief opvielen was de topsnelheid, ze waren rechtdoor de snelste LMP2's, ruim 5km/h sneller in de kwalificatie en daarmee ongeveer even snel als de LMP1 Rebellion.
 
Last edited:
De line-up van Audi is bekend gemaakt.
Audi #1 - Kristensen, Duval, Di Grassi (full season)
Audi #2 - Tréluyer, Fässler, Lotterer (full season)
Audi #3 - Jarvis, Alberquerque, Bonanomi (Spa, Le Mans)
http://www.endurance-info.com/en/au...mans-and-in-fia-world-endurance-championship/
http://forum.digitalracing.nl/showt...Deel-3&p=1057029756&viewfull=1#post1057029756
Zat ik toch goed :innocent:
Alleen had ik niet aan zien komen dat Gene z'n plekje zou verliezen, maar blijkbaar heeft Ferrari hem dit jaar wat meer nodig voor F1 testwerk :)
 


3 Porsches?!
En een Charouz-Pescarolo Praga, ben nu wel erg benieuwd of dat een nieuwe auto is of de Lotus (die reed vorig jaar nl al met een tot Praga omgedoopte motor)

Dit is trouwens ergens in de donkere hoekjes van het internet gevonden door iemand van Midweek Motorsport Listeners Collective op FB.
Geen idee hoe betrouwbaar het is dus.
 
Peter Kox heeft wederom geen geluk @ Bathurst.
Dat interview in de pits daarna :lol:

Even 'for the record' Kox had een kangaroo aangereden, maar hij had daarvoor al problemen gehad omdat er een rol ductape onder z'n pedalen was gerold. Deze had 1 of andere gast die de onboard camera geplaatst had laten slingeren.

Kox na z'n uitval beurt: "Ik ben echt niet blij met de gozer die dat gedaan heeft, als ik hem nog tegenkom gebeurd er met hem hetzelfde als met die kangaroo"

:laugh:
 
Last edited:
Top