[F1] Grand Prix van Abu Dhabi 2019

Markie

Senior Member
#21
Mercedes hele weekend dominant en Lewis top, Max zat niet meer in en Charles die maar net voor Valteri eindigt (als die hem mag houden) en geeft gelijk aan hoeveel Ferrari te kort komt. En zoals eerdr aaangegeven, Alex (wel nog steeds eerste jaar F1 en midden geswitcht) moet echt snelheid vinden, want 7/8 per ronde verliezen op je teamgenoot is te veel.

Inderdaad erg jammer voor Lando, maar geeft maar weer eens aan hoe veel beter het soms is om 11e te worden in Q2.Geen top jaar wat het kampioenschap aanging, Mercedes te goed eerste helft en Bottas niet goed genoeg voor Lewis, maar heb wel het gevoel dat er relatief veel leuke races waren, is wel eens minder geweest. Voor volgend jaar moeten we hopen dat RBR en Ferrari beter uit de winter komen.

Kvyatt vs Hulk: https://streamable.com/7eiqv
Vettel vs Albon: https://streamable.com/25f4v

voorlopige uitslag:
 

speed9

Senior Member
#25
Verschil tussen teamgenoten vs eind tijd is ook wel schikbarend hoor:

P1 Lewis - 44s - P4 Bottas
P2 Max - 53s - P6 Alex
P3 Charles - 20s - P5 Seb
 

speed9

Senior Member
#26
Wel blij met Abu Dhabi als laatste gp; Ik zou het nl een stuk meer missen als we met Interlagos de winter in zouden gaan.
Het seizoen afsluiten met een middag naar avondrace vind ik wel wat hebben en tot nu toe is Abu Dhabi altijd een spectakel geweest.

Alleen de 4 maanden winterstop blijft lang aanvoelen
 
#27
Verschil tussen teamgenoten vs eind tijd is ook wel schikbarend hoor:

P1 Lewis - 44s - P4 Bottas
P2 Max - 53s - P6 Alex
P3 Charles - 20s - P5 Seb
Bottas begin van p20, vettel had een stop doe 5 seconden te lang duurde. Daarom kwam hij in de trein achter hulkenberg. Dat koste veel tijd. Enige bizarre was zijn langzame tempo in de eerste stint
 
Top