[F1] Grand Prix van Azerbeidzjan 2019

Markie

Senior Member
#21
VALTERI

Wat een laatste sector en Mercedes 1-2, Perez!, en ook Danill en Norris

En Ferrari :unsure: ze waren sneller zonder tow in de laatste sector in FP 3

Denk dat RBR het maximale eruit heeft gehaalt, niet genoeg temp in je banden maakt zo'n fast,slow,fast de beste optie.
 
Last edited:

Markie

Senior Member
#22
Volledige uitslag:En de beste sector tijden, Bottas nergens snelst maar wel pole:
Max toch niet helemaaal happy met de RBR tactiek, ook wel begrijpelijk misschien gezien de tijd die je hier pakt op allle rechte stukken in S1 en S3
 
#24
Vettel koos er voor een vrije laatste ronde te hebben en daardoor miste hij een tow in sector 3. Je ziet dat ondanks een slechte sector 1 Lewis toch p2 haalt. Met de juiste tow gok ik dat vettel pole had gehaald
 

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
#25
Dat is een schitterende foto. Goed bewerkt ook!

Ik ben ontzettend benieuwd naar de race. De Formule 2 race was ook interessant gister en de afgelopen jaren hebben we ook vermakelijk races gekregen. Fingers crossed!
 
#26
Kimi is gediskwalificeerd van de kwalificatie en moet achteraan starten. Gasly ook dus leclerc start al als 8e

Ik gok hem
1 leclerc
2 vettel
3 lewis
 

Markie

Senior Member
#27
Kimi zijn voorvleugel niet regel conform, flex.

Een beetje puinhoop bij de start en je hebt een SC restart op koude banden. Een aantal snelle jongens achteraan en kan wel weer eens een klassieke Baku race worden.

Mercedes was snel in de longruns en Max moet ervoor zorgen dat die dicht genoeg bij blijft (tow) anders verliest die te veel in S3.
 

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
#28
Beelden van Renault F1 tijdens de voorbeschouwing. Het is een schitterende auto om te zien, interessante en leuke coureurs maar het is schrijnend hoe slecht de prestaties zijn. Hopelijk vinden ze de komende maanden de snelheid om in de top 10 (en verder) mee te vechten.
 

Markie

Senior Member
#29
Als je de interviews voor de race hoort, moeten ze aardig opletten op de softs en kan, als Leclerc temp in zijn mediums krijgt, wel eens de winnaar zijn in de eerste stint. Benieuwd wat hij dan kan op de waarschijnlijke hardste compound wanneer de rest op de mediums staat.
 

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
#38
Het was een minder spectaculaire race dan verwacht. Een zeer solide race van Bottas. Verstappen heeft een hele mooie tweede stint gereden en de VSC gooide roet in het eten. Die dingen gebeuren en kun je niet voorspellen. Al met al heb ik mezelf toch vermaakt.
 

Markie

Senior Member
#39
Weer een 1-2 voor Mercedes, goed verdedigt bij de start en verdiende overwinning voor Valteri. Max laat het liggen bij de start en verliest uiteindelijk te veel door een paar ronden buiten te blijven......altijd het zelfde, snap niet waarom teams dit doen (vorige week Leclerc).

Barcelona updates voor Ferrari en RBR hopelijk beter dan die van Mercedes, anders moeten we hopen dat Valteri het gedurende het seizoen het vol houdt, Rosberg style
 
Last edited:

Markie

Senior Member
#40
UitslagWK stand:Even een test nieuwe forum, kunnen mensen het plaatje zien, of zorgen directe twitter links nog steeds voor problemen, vooral bij mensen die niet aangemeld zijn bij Twitter? (anders weer even re-hosten)
 
Last edited:
Top