[F1] Grand Prix van Bahrein - 2020

Markie

Senior Member
#2
We zijn er bijna :geek:

Lijkt mij een redelijke Mercedes powertrack, al hoe wel tractie en hoe dat de achtebanden belast ook flink meespeelt en zelfs sprake van kans op regen in de woestijn.


Laten we maar op nr 95 gokken :sneaky:
 

Markie

Senior Member
#3
FP1 eerder vandaag was, op de normale dominantie van Mercedes op de normale mediums na, een complete mix van allerlei (test) banden en probeersels op de wagens (volgend seizoen?).

 

Markie

Senior Member
#4
FP2: Verplichte test banden (6 laps) en dubbele rode vlag, Alex en de hond, zorgde ervoor dat snelle rondjes voor sommigen midden in het long run verkeer zaten en iet representatief waren. Track rear-limited en de zachtste compound heeft moeite hte een rondje vol te houden, Max was bijv. sneller op de meds/Sergio paar duizendste sneller/Merc had geen runs op meds, dus verwacht top teams morgen op de meds in Q2 (tenzij 2 stop race).

Weinig long run data, omdat Mercedes lang op proto band reed en alleen paar rondjes op de rode reed aan het einde, maar wordt bandjes sparen voor een ieder. RP, Perez tenminste, zag er goed uit zowel snel rondje als de longrun.
Alex off laatste bocht: https://streamable.com/l400pm
And a 1-2 combo
Dog: https://streamable.com/bfjtjh
Seb: https://streamable.com/6audrq
 
Last edited:

Markie

Senior Member
#5
FP3Max beetje verrassend (gat) snelste, maar Honda deed het altijd goed op deze baan (rear tractie??) en gat naar het middenveld is er ook. Q sessie wel kouder, dus maar even afwachten of RBR het gevecht naar Mercedes kan brengen. Middenveld mega close met alleen Ferrari iets verder terug als de laatste paar races, maar op een power track ook weer niet zo raar. (leclerc klein foutje laatste Sector)
 

Markie

Senior Member
#13
Blijft knap hoe Mercedes een probleem in FP3, tractie trage bochten, verbeterd in een paar uur (of misschien koudere baandie net helpt).

Sergio die belangrijk voor p3, net voor beide Renaults kwalificeert.


 
Last edited:
Top