[F1] Grand Prix van Italië (2021)

Markie

Senior Member
#28
Anders dan start, non event, maar door dat het Lewis was die nu achter de McLarens start, kan het wel invloed hebben op de race. want denk niet dat Max het op snelheid kan winnen.


Top voor McLaren (y)
 

Jarninho

Senior Member
#32
Sprintrace is dus gewoon een extra start. Verder net zo spannend als de 1e stint in de gp (niet dus). Net als in Engeland gebeurt er na L1 niks meer behalve als iemand niet goed heeft gekwalificeerd. En nu Bottas die de kwalificatie wint, de sprintrace wint en morgen lekker achteraan start…
Ik denk echt dat ze nog wel eea mogen tweaken aan dit format.
 

Markie

Senior Member
#35
Volgens mij wel, 1/2 sec trager in Q, 2e in de Qrace en dan pole op je naam.

Vind het ook net niets. Idee was reverse grid, maar dat wilden aantal teams niet en dan krijg je dit. Te kort voor verschillende strategien en je wil ook niet te veel risico nemen, dus start, rondje pushen en dan is het wel gedaan.
 

Markie

Senior Member
#36
Eens kijken of we clean door de eerste ronde kunnen komen en of de McLarens iets bij Max kunnen doen, zou de race wel interesanter maken.

Ook benieuwd, als er bij de start niets bebeurd, hoe Mercedes Lewis naar voren wil halen.(lange eerste stint?, of mega agressiefe eerste op de rode band?) Eenmaal in vrije lucht zie ik hem snel inlopen op Max, dus hopelijk houden de McLarens het lang vol.
 
Top