[F1] Grand Prix van Oostenrijk 2019

speed9

Senior Member
#41
Zolang Nyck geen bandenfluisteraar wordt, slaan teams hem over al wint die alles vanaf nu.
Heel de race P2, blijven pushen op zijn moet-nog-stoppende-teammaat, geen banden meer over en bijna P5 worden....

Van +10s naar -10 is wel heel veel in 15 laps hoor
 

Markie

Senior Member
#42


Fia had paar uur nodig, maar we hebben nu een nieuwe grid. Snap niet dat ze het zichzelf zo moeilijk maken, gewoon eerste met penalty --> nieuwe provisionele grid --> volgende penalty --> nieuwe provisionele grid --> etc. Nu heeft Lewis een drie plaatsen penalty en dat kost hem 2 plaatsen (2+3=4), omdat het grid slot van Kevin nog "open was" en gaat Lando maar een plaats naar voren. (jah, dat kan probs geven na p20, maar nooit fan geweest van deze methode)
 
Last edited:
#43
Niemand begrijpt het nog inderdaad (zelf begrijpen ze het ook amper, als het zo lang moet duren). Maar het is ze in ieder geval gelukt. :p

Hopelijk hoeven ze morgen geen nieuwe straffen uit te delen.
 
#44
Belachelijk verhaal. 2 plus 3 is 5 En de rest schuift door. Maar laat het aan de FIA over om er een onlogisch verhaal van te maken.

Gevoelsmatig denk ik dat Max hem gaat winnen. Redbull verliest altijd veel in qualy, als hij er al zo dichtbij zit belooft veel voor de race. Plus Ferrari verknalt het wel dit jaar. Vettel had motorproblemen in q3. Na kwalificatie in Frankrijk moesten ze bij hem ook al onderdelen vervangen.

Edit Lees net dat George Russell niet van p19 start maar na zijn 3 plekken straf van p18 :unsure::ROFLMAO:
 
Last edited:
#45
Max rijd trouwens ook met een nieuwe voorvleugel welke er pas bij de kwalificatie onder is gezet. Ze schijnen er maar één van te hebben en omdat veel mensen tijdens de vrije trainingen voorvleugels kapot reden zit die er dus pas vanaf kwalificatie onder.
 

Markie

Senior Member
#46
Grid belooft veel en hitte kan er wel eens voor zorgen dat die voorbanden het heel zwaar gaan hebben als F2 indicatie was.

Nyck liet vandaag zien dat die wel echt kan racen in de eerste 3 ronden, pech met motor probleeem dat hem 5 plaatsen kostte, maar toch podium (beetje geholpen door late sc).
 
#53
Vraag me af of je zoals Hamilton in de eerste bocht met alle vier wielen van de baan mag.

Leclerc bouwt voorsprong langzaam uit. En we zitten al in de twintigste ronde.

Sent from my A0001 using Tapatalk
 

Markie

Senior Member
#58
Goed gedaan RBR, direct pitten en Lewis gepakt

Lewis nog steeds sec trager, misschien vloer kapot, nu vindt die langzaam pace
 
Last edited:
Top