Formule 1 nieuws en discussie thread [Deel 17]

Markie

Senior Member
Top (y)


Had niet verwacht dat Williams daaraan mee zou werken en mooie kans voor Mercedes om te zien was George kan en of ze daar in de toekomst mee verder kunnen (dan wel voor Lewis of anders naast Lewis). Kent het team van testen en de baan is niet te lastig om in te stappen en nieuw voor iedereen, helpt denk ik een beetje.

Aitken had een beroerd jaar in F2, zag er vorig seizoen meer belovend uit.


En baby Schumi naast Mazepin was geen groot geheim, maar nu kan die in de F1 laten zien wat die wel en niet kan,.
 
Last edited:

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
Ik ben zéér benieuwd wat hij gaat doen. Het ene moment vond ik hem sterk in de Formule 2 en het andere moment was het was minder zeker. Desalniettemin is het een prima keuze.
 

Markie

Senior Member
Al eerder aangegeven dat ik niet erg onder de indruk was van deze F2 lichting, omdat ze allemaal wel iets missen.

Yuki is logische keuze, omdat Danill vast zat (geen vooruitgang) en Alex terug zetten zou zinloos zijn en Vips dit jaar weinig an het racen toekwam. Sluit mij bij Niels aan, niet ieder weekend top, mist af en toe wat snelheid, maar kan erg hard rijden en en gelijkertijd op zijn banden letten ,wat in huidige F1 belangrijk is.
 
Perez is een bewezen waarde, als die voor Max de orde kan verstoren is dat geweldig. Nu is de situatie bij een normale race dat ook al wint max, de mercedessen p2 en p3 worden. Als Perez dat kan verstoren door er tussen te komen, dan levert een overwinning een groter punten verschil op.

Benieuwd hoe Mercedes hier op reageert. Iedereen fikt Albon af, maar het puntenverschil tussen Hamilton en Bottas is net zo dramatisch. Als Max niet zo vaak uitgevallen was had hij makkelijk P2 in het kampioenschap gehaald. Benieuwd of ze toch russell gaan halen.
 
Ik denk dat Perez er dicht op zal zitten bij Max. Lijkt me prima.
Ik hoop van harte dat Merc Russell haalt, maar ik zie het echt niet gebeuren. Bottas is bevestigd. Alleen Hamilton nog niet...
 

Markie

Senior Member
Kon ook echt niet anders, blij dat ze dat bij RBR nu ook zo zien. (y)

Weet niet goed wat te verwachten, zie hem namelijk niet sneller zijn dan een DannyRic en dat gat met Max werd ook steeds groter in de Q sessies. Zal er iets dichter op zitten dan Alex, wat zeker wel nodig was. Kan wel pushen en ter gelijkertijd op zijn bandjes letten wat dan weer wel goed is voor de race tactiek, maar we zullen het wel zien volgend jaar.


Nu Lewis nog en dan in 2022 George.

 

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
Ik mag hopen dat in 2022 George Russel in de Mercedes plaats mag nemen. Zowel het contract van Bottas als van Russel loopt af aan het einde van het volgende seizoen.
 
Top