Motorsports Manager

Tjello

Active member
#1
Ik zag dit filmpje op VirtualR voorbij komen.

[video=youtube_share;c5bxYfNjL34]https://youtu.be/c5bxYfNjL34[/video]

[video=youtube_share;_t6souFR8Eo]https://youtu.be/_t6souFR8Eo[/video]

Ik weet niet of we hier Grand Prix World veteranen hebben maar dit lijkt daar wel een goede opvolger van.

Wat denken jullie?

Website/
 
Last edited:

Dennis

Senior Member
#2
Straks eens even het filmpje kijken. GPW was vet!

Is dit trouwens die game die in beknopte versie al een tijd voor telefoons beschikbaar is? Staat me iets van bij dat er nog zo'n game was.
 

Tjello

Active member
#3
Hmm het logo is hetzelfde. Als dat in de toekomst doet linken aan de pc versie zou dat wel heel tof zijn. Ik heb hem gekocht, eens mee spelen.

Ik voeg nog wat info toe aan de OP. Tweede filmpje laat zien dat het veel op GPW lijkt.
 

Bramzel

Active member
#4
Het is idd de destopversie van de mobiele app voor zover ik weet. Ik vind dit ook erg interessant, maar alleen als je zelf team- en rijdersnamen aan kan passen. Is dat het geval?
 

CuqeBaqer

Senior Member
#6
Ik had goede hoop op een Grand Prix World opvolger tot ik er inderdaad achter kwam dat het een Pc versie van de Mobile game was.
Sega doet met Sports Interactive een van mijn favoriete games Football Manager. Helaas is Sega enkel de uitgever want de here van SI kunnen goede Manager Games maken.
Afhankelijk van de prijs en features ben ik wel benieuwd maar verwacht niet te veel.
 

NS

Senior Member
#9
MM op de telefoon vind ik een beetje saai. Tijdje niet gespeeld meer maar ik geloof dat er weinig strategie aan zat; als je auto wat meer ontwikkeld was ging je gewoon een rondje langer door dan de AI op de banden en met regen zette je er gewoon met nog 4/5 minuten te gaan regenbanden onder. Dan win je zo 8 van de 10 wedstrijden.
 

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
#10
De game is vanaf vandaag te pre-orderen.

[spacer]

The all new Motorsport Manager is now available for Pre-Order. Act now to receive a 10% discount off the regular purchase price. This offer will end on the games official launch date. Get your copy here today.

[spacer]
 

Tjello

Active member
#12
Na het spelen van de telefoon versie niet heel erg enthousiast meer (is idd wat saai). De gameplay wat nu allemaal beschikbaar komt voor de pc versie ziet er wel heel interessant uit.
 

Tjello

Active member
#13
Our initial target was September but we've had a lot of community feedback since the preview build so we're trying to ensure that the game is as polished as possible. As such, there is no firm release date but rest assured it should be very soon.
Dat beloofd wat hehe
 
#14
Als ze naar de community luisteren is dat een teken van betrokkenheid en passie voor wat ze doen. Ben benieuwd wat ze kunnen gaan doen voor ons en of we dan toch eindelijk een ware opvolger krijgen.
 

Dennis

Senior Member
#15
Van Facebook:

Thank you all for being patient while we have been adding the final polish to Motorsport Manager - we can now confirm the official release date.
The Game will be available on PC and Mac on November 10th 2016, and launching on Linux shortly afterwards.
We will also be confirming minimum specs for each platform later today.
 
#20
Ik begin nu mijn 2de seizoen, met een raceteam dat rijdt voor de laatste plaatsen. Altijd wel geinig om je zo naar het midden van het klassement op te werken.
 
Top