Overige Evenementen [Deel 8]

Ronin

Senior Member
#41
Leuk Sander! Ik ben heel benieuwd naar je resultaten qua foto's. Het is namelijk heel dichtbij voor mij maar ik ben nog nooit naar daar geweest om foto's te maken. Dus wie weet... ?

Ik schrok trouwens even toen ik je filmpje aan het bekijken was daar er vanaf 20 sec e en camper/mobilhome voorbij komt. Ik dacht al even dat ik het was .... maar toch niet blijkbaar :p
 
#42
Gaaf, ik ben ook wel beniewd naar de foto's. Nederlands kampioenschap zo te zien.

Wel pijnlijk om de deelnemers aantallen te zien zeg, echt dramatisch. De kartsport in nederland is niet meer wat het geweest is.
 
#43
Wow!!

Casey Stoner stopt aan het einde van het seizoen met MotoGP en beëindigt ook gelijk z'n carrière.

De geruchten hingen in de lucht.. maar het blijft toch shockerend. Hij is nog maar 26 en op de top van z'n kunnen. Bijzonder.

bron: autosport.com.
 
#45
verbaast me eigenlijk niet zo. Stoner is best een zenuwenlijer, jaar of wat terug moest hij nog een paar races missen met een rare ziekte. Hij heeft er geen zin meer in, groot gelijk dat hij dan stopt
 
#46
Wow, mij verbaast dit best wel. Ik heb het gevoel dat hij ondanks die rare problemen die hij heeft gehad (laatst nog met die arm die ineens niet meer wilde wat hem een overwinning kostte) nog altijd beter aan het worden is. Wel heeft hij eerder al gezegd niet zo lang door te gaan als sommige anderen, maar ik had hem nog wel een jaartje of 4-5 aan de start verwacht.

Misschien stopt hij omdat het racen niet meer zoals vroeger is, met hulpmiddelen zoals traction control etc. die het een stuk minder uitdagend gemaakt hebben.
 
#47
Het verbaasd mij niks. Stoner rijdt omdat hij het rijden leuk vind, het wereldje eromheen vind hij verschrikkelijk. Hij is veel liever aan het vissen.
 

Mossel

Senior Member
#48
Het verbaasd me wel maar vergeet niet dat dit soort jongens als sinds hun 12e racen op niveau en sowieso is het iemand die minder geniet als een Rossi bijvoorbeeld.
 
#49
(laatst nog met die arm die ineens niet meer wilde wat hem een overwinning kostte)
Arm-pump is bij motorcoureurs geen 'raar' probleem hoor. Veel coureurs hebben hier last van, of last van gehad. Vaak worden ze er ook aan geopereerd. O.a. Crutchlow had er vorig seizoen last van.

Wat ik raar vind, is dat ik een behoorlijk grote antipathie tegen Stoner heb, maar het toch erg jammer vindt dat hij gaat stoppen. Ga hem echt missen.

Er is (bijna) niemand die zoals hij op de motor kan stappen in z'n eerste vliegende ronde het baanrecord op een paar tiende benadert. En hij blijft ook de enige coureur die de Ducati volledig kon beheersen en er snel mee was. Dat blijkt in retrospectief toch een ongekende prestatie.
 
#50
Het verbaasd mij niks. Stoner rijdt omdat hij het rijden leuk vind, het wereldje eromheen vind hij verschrikkelijk. Hij is veel liever aan het vissen.
Ben ik het helemaal mee eens. Ik vind het zelf wel jammer dat hij stopt met de Moto GP, maar eerlijk gezegd vind ik het ook weer mooi dat Stoner gewoon gaat doen waar die zelf zin in heeft. En blijkbaar is dat niet de MotoGP. :)
 

cookie

Senior Member
#51
Stoner zegt dat hij V8 Supercars overweegt, dus zoals ik al dacht zal hij niet niks gaan doen (kunnen sporters niet goed, die willen zich blijven meten met anderen)
 

Jarninho

Senior Member
#55
verbaast me eigenlijk niet zo. Stoner is best een zenuwenlijer, jaar of wat terug moest hij nog een paar races missen met een rare ziekte. Hij heeft er geen zin meer in, groot gelijk dat hij dan stopt
Hij heeft er geen zin meer in, onder andere vanwege dit soort dingen. In 2009 bleek hij lactose intolerant, maar de geruchtenmachine maakte er al snel van dat hij psychisch niet in orde zou zijn. Het maakt nu niet meer uit hoe vaak hij zegt dat dat de oorzaak van het missen van de races was, dit soort uitspraken blijft maar terugkomen.

Armpump is (zoals Tim al zei) een normaal verschijnsel, dat bevestigde Steve Parrish gelijk in het commentaar bij de bbc. Verder heeft Stoner ook lange tijd last gehad van een gebroken schippersbotje en dat heeft ook al eerder carrieres beiendigd.

Een zenuwenlijer... Als je hem ziet rijden, denk je elke bocht dat hij eraf dondert. Iemand die zo kan rijden, is geen zenuwenlijer. Absoluut de snelste man op 2 wielen op dit moment. Erg jammer dat hij stopt.
 

Markie

Senior Member
#60
Wat een shot vanuit de cockpit van die Audi. Zit je op 50 cm van je voorganger op de Döttinger Höhe, klapt zijn achterband :surrender:

Jammer voor Jeroen en zijn team :(
 
Top