Overige Evenementen [Deel 8]

Markie

Senior Member
#88
Zag net vooraf aan de DTM op de ARD de crash van Ludwig, net voor Schwedenkreuz bij het inhalen tragere wagen, van gisteren. Vraag mij af of die op zijn leeftijd het nu wel genoeg vind :p

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=EulXzj4wZPw"]Nurburgring 24H 2012 McLaren and Seat Big Crash - YouTube[/ame]
 

Markie

Senior Member
#90
wtf?

waarom rijd die over de lijn, nu is die Mantay Porsche niet gekwalificeerd, of moet je de race niet uitreiden?

En nu stop de 66 ook, I'm lost :p en nu rijdt die weer, lees de uitslag morgen wel ;)
 
#97
Dit vraagt om een filmpje, wat gebeurde er? :)
Porsche moest eigenlijk nog 1 ronde, maar de timer zat op 10 seconden. Ik denk dat hij te laat het bevel kreeg om net voor de lijn te stoppen zodat hij geen ronde meer moest rijden omdat hij anders zonder brandstof zou geraken. Dat deed hij te laat, reed nog over de lijn vooraleer de timer op 0 stond, en bovendien knalt er 5 seconden een clio op zijn achterkant....
 
#99
Het verbaasd mij niks. Stoner rijdt omdat hij het rijden leuk vind, het wereldje eromheen vind hij verschrikkelijk. Hij is veel liever aan het vissen.
De mensen in het paddock zullen er niet rauwig om zijn. Hij blijkt namelijk een onwijze lul in de omgang te zijn. Voorbeeld:

Jongetje is doodziek en heeft Stoner als held. Het is geregeld dat hij naar de TT kan en Ducati heeft aangegeven dat Stoner een handtekening aan die jongen gaat geven. Jongetje komt daar en Stoner zegt geen zin te hebben dus doet het niet.

Nu zag Rossi dit en vond het vreselijk. Hij is naar het jongetje gegaan om hem vrolijk te maken. Heeft hem uitgenodigd wanneer mogelijk het hele weekend in het paddock te zijn en de race vanuit de pits van hem te kunnen bekijken.

Dat is een verschil tussen de beide rijders, en dan bevalt die van Rossi mij stukken beter. Qua mens vind ik het dus helemaal niet erg dat Stoner weg is.
 
Wat beelden van het Gran Turismo team zelf, wel heel gaaf dat Yamauchi (voor de 2e keer op rij) en GT Acadamy winnaar Ordonez hun klasse hebben gewonnen :)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=RcyYlLXEUCU&feature=channel&list=UL"]Highlights from the First Half of the Race - YouTube[/ame]

En het kwalificatierondje (5:55 :surrender:) :

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=m3jsRUjop_c&feature=channel&list=UL"]Qualifying Time Attack - YouTube[/ame]
 
Last edited:
Top