[PC] Assetto Corsa

http://www.pocketplayground.net/rs-dash

Voor de mensen die bijv net zoals ik een lap chart zochten voor AC, of in ieder geval een live overzicht van de sector tijden : RS Dash !

Van de maker van pCars Dash, nu ook een "Mobile Telemetry App" voor Assetto Corsa, Raceroom en F1 2016.(Voor Apple / Android !)
Op de site meer informatie en een overzicht welke functies er wel en niet per titel op de app te vinden zijn. 
Vriend van me maakt ook mixed reality videos met AC. Best leuk van racejes dat die tegen ons rijd.

[video=youtube;KW4XjuXdH1c]https://www.youtube.com/watch?v=KW4XjuXdH1c&t=101s[/video]

[video=youtube;Iqzc3lrlBpc]https://www.youtube.com/watch?v=Iqzc3lrlBpc&t=58s[/video]
 
Even een klein schopje hier! Zowel tegen het topic als tegen mijzelf, even tot leven komen weer!

Morgen komt er nieuwe DLC uit: Ready to Race, met weer een paar vette auto's:Daarnaast komt morgen ook update v1.14 uit:
May 18th also sees the launch of Update v 1.14 on Steam. Check out just some of the changes you can expect below...
* Added wind algorithm
* Added AI Aggression selection
* More AI differences within a single lap to generate more battles
* Added AI wing setup variations
* New AI algorithms for understeer detection and downshifting
* Improved Downshift Protection
* Updated Steam statistic reader to synchronize steam achievement
Benieuwd wat er nog meer in de update komt! De autokeuze is inmiddels behoorlijk aan het groeien, dus ik hoop stiekem ergens dat ze binnenkort ook nog wat nieuwe banen gaan aanbieden (al is het als DLC). Ik vind het erg vet hoe ze bezig zijn en hoe ze blijven verbeteren en uitbreiden :thumbup:
 
Dat ziet er goed uit! Eindelijk een goede concurrent voor de McLaren GTR F1. Daarentegen vind ik de Celica wel een vreemde in het gehele pakket.

Verstuurd vanaf mijn HTC 10 met Tapatalk
 
Vraagje voor de painters:

Ik ben zo ver met m'n skin voor de Tatuus gedeeltelijk mat heb gekregen. Het liefst zou ik de headrest ook nog mat willen hebben (zie screen). Nu is die - heel praktisch - in een apart bestand gedaan: protection.dss. Ik weet inmiddels dat de meeste auto's een *_map.dds bestand hebben voor de normale skins. Dat heb ik ook daarvoor geprobeerd, maar leverde niets op. Voor de base skin moet het reflectie bestand ook anders heten (Tatus_BASE_SPC). Die heb ik ook geprobeerd in het smaakje Tatus_PROTECTION_SPC, maar dat leverde ook niets op. Heeft iemand toevallig ervaring met de reflecties van de headrest van de Tatuus?
LORacing-matte-protection.jpg
 

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
Het is een relatief complexe template, maar dat zijn bijna alle RSS bolides. Ik moet zeggen dat ik zeer goed uit de voeten kan met de templates van RSS. Tot op heden staan de Jordan, Mclaren, Lotus, Williams, Ferrari, Minardi, Leyton House en vele andere op RaceDepartment. Echt geweldig om die startgrid bij elkaar te zien.
 
Top