[PC] Euro Truck Simulator 2 / American Truck Simulator

#41
Ik ken het probleem niet helaas. Werkt het wel als je een nieuwe game start? Heb je een screenshot van de foutmelding?
Nou dat nieuwe game starten heb ik dus al geprobeerd maar je moet zo'n begin levering doen voordat ik uberhaupt die mods in kan laden.
Dus dat werkt helaas niet.
Ik zal vanavond kijken of ik een screenshot kan maken
 
#44
Dan zou hij gewoon bij moeten zijn > v1.20. Overigens kan je gewoon een nieuw profiel aanmaken en de tutorial skippen, en op het moment dat je buiten staat voor de proeflevering het spel verlaten. Als je dan het spel weer opstart kan je in het scherm waar je je profiel kiest de mods laden. Ik heb zo een leeg profiel die ik gebruik om m'n skins te checken, die laadt tenminste lekker snel ;)
 

jp_f1

Senior Member
#45
Je kan als je naar het menu (waar je bv je kaart/radio/opdrachten etc kan selecteren) gaat, recht boven in naar profielen en dan de mods enablen ;)
 
#48
Mijn hele vloot bestaat uit DAF's (met inmiddels een nieuw design, waarbij de gekleurde band per land verschilt), maar ik wilde toch ook wel eens wat anders proberen. Heb dus maar eens een MAN aangeschaft, en dat bevalt ook prima :D Toch een V8 met ruim 100pk meer dan de dikste DAF, en dat merk je wel. Binnenkort ook maar eens een Scania V8 proberen.

 
#51
Ziet er weer erg netjes uit :thumbup:
Die naamborden voor het raam zitten trouwens standaard in de game, maar sinds een aantal weken is er ook een DLC pakket met cabine accessoires. Zo kun je bv je koelbox meenemen :lol:

[video=youtube;iVtLnnTFq_o]http://www.youtube.com/watch?v=iVtLnnTFq_o[/video]
 
#52
Ik blijf me prima vermaken met dit spel! Ik ben heel benieuwd naar ProMods 2.0, die verwacht ik stiekem nog wel dit jaar ook al roepen ze heel hard dat ze zelf nog geen flauw idee hebben. Dan komt er echt weer een flinke lap wegennet bij :thumbup1:

 

Koos

Senior Member
#53
Hier nog een 'fanatieke' ETS2-er :p
Ben inmiddels met 4 profielen actief. Nr. 1 (mijn startprofiel) is met ProMods, Poland Rebuiliding en Rusmap. Nr. 2 is mijn vanilla-profiel met dus alleen de beide DLC's qua map. Hier is mijn doel om 100% wegen te rijden (zit nu in de 91%). Overigens wel als onderdeel van de vrachtritten. Profiel nr. 3 is met de Hungarymap. Echt leuk om zonder lening je eigen truck bij elkaar te rijden met een heel andere schaal en detail. Uiteindelijk wil ik ook in deze map de 100% zien te halen. En dan tot slot profiel nr. 4; deze heb ik afgelopen week gemaakt en wordt gebruikt om online (multiplayer) te kunnen rijden. Gebruik je luchthoorn ook nog eens...

Sinds juli jl. inmiddels 392 uur met ETS2 bezig geweest. Zag in steam dat ik alleen Race07/GTR meer uren heb gespeeld (444 uur), dus binnenkort neemt ETS2 het stokje over.
 
#54
Ik heb er maar 1 eigenlijk, m'n startprofiel met ProMods, Poland Rebuilding en Rusmap. Hungarymap wil ik zeker nog proberen, daar hoor ik veel goeds over. Ik maak me echter ook zorgen over m'n FPS, ik hoor overal dat die map zwaar is en ik speel het op m'n laptop.... ;)
 
#55
Ik blijf me prima vermaken met dit spel! Ik ben heel benieuwd naar ProMods 2.0, die verwacht ik stiekem nog wel dit jaar ook al roepen ze heel hard dat ze zelf nog geen flauw idee hebben. Dan komt er echt weer een flinke lap wegennet bij :thumbup1:

gisteren avond heb ik al een preview kunnen zien van de nieuwe content in de Promods 2.0 bij Squirrel op twitch http://www.twitch.tv/squirrel/v/27156760 dit is een beta versie waar hij in rijd en de makers zitten in zijn chat en letten op eventuele bugs.
stiekem denk ik dat ze hem voor de kerstdagen klaar hebben.

zo af en toe toch ook ff stukje rijden


 
#59
ProMods 2.0 komt er aan, ik denk dat hij een van de komende dagen gereleased wordt:

[video=youtube;XhzIj90LQEQ]https://www.youtube.com/watch?v=XhzIj90LQEQ[/video]

Edit: nu met changelog voor 2.0

 
Last edited:
Top