Website en forum feedback

Robert Saalmink

DigitalRacing | Directie
#1
[logo_dr]​

[spacer]

Een nieuwe website, een nieuw forum. We hebben er alles aan gedaan om het zo perfect mogelijk te maken, maar mocht je toch nog bugs of anderszins vreemde zaken tegenkomen, post het dan hier. Betreft het een bug, post dan liefst ook een screenshot, maar ook je Windows- en browser merk, type en versie. Met die feedback kunnen wij dan de site weer wat beter maken. Bedankt!
 
#2
Ziet er gelikt uit mannen. Misschien een idee voor een "stickie"....:
De "Mijn simulator" thread o.i.d.
In de eerste post komen de namen van leden die hun stekkie willen laten zien. Vervolgend klik je op die persoon en wordt je geyperlinked naar de foto's. Mochten anderen geen tijd hebben dan wil ik dat deeltje wel bijhouden en ervoor zorgen dat de openingspost vrijwel dagelijks wordt bijgehouden.
Idee?
 

RSRoy

Senior Member
#5
Het is mooi geworden heren. Zal even wennen zijn om na 7 jaar op het forum van gamer.nl geweest te zijn (volgens mij ging toen de GP3 site samen met gamer.nl) nu hier over autosport te moeten kletsen :D
 

Jan-Willem Oostingh

DigitalRacing.nl
Staff member
#10
Robert een mooi verhaal en mooie herinneringen:

Vooral de uitzending bijwonen met elkaar en eigenlijk gewoon te veel aan het kletsen zijn met anderen en ondertussen ook nog race zien (in spiegelbeeld op groot scherm)

En daarnaast die LAN, blijft inderdaad ook zoiets wat ik nog nooit had gedaan en helaas daarna ook nog nooit weer. Enorm gezellig en lekker druk.

En de eerste keer dat ik jou tegen kwam was op de HCC dagen waar ik "to chicken" was om een rondje te gaan rijden... Tja ik en held :S (op sokken denk ik eerder). Nog even lekker staan kletsen.

Even snel een kopje koffie drinken bij Bram en Niels in Roosendaal... (echt voor een half uurtje... koffie drinken en weer terug... en ik woon in Hardenberg dus reken maar uit)

Tot op dit moment goede herinneringen overgehouden aan het verleden. En de toekomst gaat dit zeker verder op dezelfde voet.
 

RSRoy

Senior Member
#13
XRROY, voor wat geschiedenisles zie de frontpage.
Leuk om zo terug te lezen, ik herinner me die GP3 site nog wel. Volgens mij zat ik daar toen nog wel onder een andere nickname als ik me niet vergis.

Hebben jullie trouwens nooit iets met GP2 gedaan? Ik weet niet meer of ik me updates toen van internet afhaalde of van zo'n onofficiele update cd-roms.
 

Tim

Senior Member
#14
Ziet er prima uit jongens!

Enige minpuntje wat ik tegen ben gekomen is dat ik met mijn apple niet omlaag kan scrollen op de digitalracing.nl homepage.
 

Koos

Senior Member
#16
Ziet er mooi uit heren!
Dat live-timing lijkt mij trouwens ook wel leuk. Kan ik op m'n werk toch de door-de-weekse-competities volgen :)
 

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
#17
De Timing word zeker een hele mooie, en belangrijke toevoeging aan onze community. Het volgen van alle practicen, qualify's en races op de voet! :D
 
Top