Website en forum feedback

Robert Saalmink

DigitalRacing | Directie
Er was in de nacht van vrijdag op zaterdag een PHP upgrade bij onze hosting provider. Er was uiteindelijk 1 cluster met problemen, en wij zaten daar precies in helaas.

Een andere provider kan een oplossing zijn, maar dat moet kostentechnisch wel haalbaar zijn. En we hebben over het algemeen weinig problemen. Wat ik ze nog het meest kwalijk neem is het gebrek aan communicatie, we moesten er zelf achteraan nadat Gerben eerst zelf er tijd in had gestoken om te kijken of het niet aan onszelf lag.
 

Robert Saalmink

DigitalRacing | Directie
Het zal opgevallen zijn dat we de laatste maand veel spam op het forum hadden. Dit verwijderen we dan, en bannen de user, maar soms duurt dat heel even.

Wel hebben we nu de forum registratie lastiger gemaakt door de registratievragen lastiger te maken en recaptcha weer aan te zetten. Ook hebben we door de lijst van recente registraties gelopen en alle users die er funky uit zagen, verwijderd. Vaak nog voordat ze spam hebben kunnen plaatsen. Het waren er schat ik zo'n 30.

Hopelijk is het de komende tijd weer beter.
 

Robert Saalmink

DigitalRacing | Directie
Ik ga nu elke dag door de nieuwe registraties heen en verwijder zeker 10 a 20 verdachte user accounts per dag. Ik heb afgelopen week nog wel een spammerd weggehaald, die was erdoorheen geglipt denk ik.
 
Top