Welke games spelen we nog meer?

Status
Not open for further replies.

Bramzel

Active member
#1
[game]

Aangezien het hier stikt van de gamers en racegames niet onze enige games zijn, dacht ik dat het misschien leuk was om eens een draadje te starten voor de andere games die we af en toe spelen. Een beetje a la de Welk Album/Nummer luister ik nu? thread.
 

Bramzel

Active member
#3

Momenteel ben ik bezig met Velvet Assassin, een stealth game rondom een britse Spionne in de 2e wereld oorlog. Ik kwam hem bij toeval tegen, had er nog helemaal niet van gehoord. En zowaar, hij is zeer vermakelijk. Qua moeilijkheid goed te doen, maar zeker niet makkelijk. Ik hou wel van dat rondsneaken en rustig zaken aanpakken, vind ik persoonlijk leuker dan het rambo-style rondknallen.

[spacer]


Daarnaast pik ik ook GTA IV nog regelmatig op, een game die geen introductie behoeft. Blijft verslavend, ook al vind ik de 'drop off' nadat je de storyline hebt uitgespeeld bij deze editie groter dan bij de voorgaande. 

Robert Saalmink

DigitalRacing | Directie
#4
Ik heb daar helaas erg weinig tijd voor, maar ik speel Call of Duty 4 nog wel regelmatig. Een van de weinige shooters die ik echt gaaf vind.

GTA IV heb ik nog op mijn buro liggen maar nog nooit gespeeld :blush: toch zonde, zal inmiddels wel een budgettitel zijn al.
 

Roy Visser

Senior Member
#5
Oh top idee Bram!

mijn huidige games:


Star Wars The Force Unleashed (PS3)

Als je into Star Wars bent is deze game alleen al goed, maar het feit dat het allemaal erg goed werkt maakt de game ook voor de non-fan erg tof om te spelen. Het is super gaaf om met de force dingen op te pakken en weg te gooien, en vanwege de Euphoria engine reageert alles ook nog op de omgeving. Stel ik pak een doos op, en til die boven een groepje vijanden. Dan zie je die gasten allemaal omhoog kijken en aan de kant duiken wanneer ik het laat vallen. Maar het is nog veel leuker om een vijand op te pakken en die dan als een bezetene overal tegen aan te smijten. Hij probeert ook zich ergens aan vast te houden, en het word alleen maar leuker als dat een andere vijand is, die je dan ook meesleept.

Call Of Duty 4

Behoeft volgens mij niet echt verdere introductie hier, er zijn meerdere jongens op drnl helemaal gek op deze game, en na een korte periode van COD5 zitten we nu weer helemaal in COD4 afwachtend op Operation Flashpoint wat einde van dit jaar wel zal komen. COD is me eigenlijk nog te snel en te klein, maar 2v2 is het toch echt wel leuk vooral als je het wat tactischer gaat spelen. Daarom wacht ik ook echt op OFP, het tactische element van shooters vind ik echt het tofst, en zeker omdat jeroen en ik ruim 3 jaar non stop OFP hebben gespeeld met clanwars op het hoogste nivo (en ook bij de top3) kan ik niet wachten op het vervolg :)
 

Daniël

Senior Member
#6
Wat ik speel op de PC:PES, PES en nog 'ns PES. Ik ben echt verslaafd. Mijn Master League-mode met Real Madrid ben ik even mee gestopt, het was niet leuk meer met al die overpowered spelers, dus nu ben ik weer begonnen met Ajax. Huidige opstelling, net in 1e seizoen:
-------------Stekelenburg/Vermeer-----------------
Alderweireld---Oleguer---Vermaelen---Emmanuelson-
------------------Lindgren-------------------------
Leonardo--------------------------Anita-----------
------------------Aissati--------------------------
------------------------Suarez--------------------
-----Sulejmani------------------------------------

Ajax voetbalt weer! :laugh:

Daarnaast speel ik nog af en toe een potje Counterstrike: Source:


Ik heb een Counterstrike: Source-verslaving gehad en heb 't ook op vrij hoog niveau gespeeld (High skilled, erg hoog op ClanBase-ladder, bij CenturyGaming en Eternal (korte tijd) gespeeld). Nu doe ik nog steeds af en toe een potje op een pub, maar dat blijft toch minder vet dan een war, maar ik heb geen zin meer om zo serieus het spelletje te spelen. Gisteren had ik wel nog een gaaf moment: Ik leefde nog als enige tegen 5 man, en ik win gewoon die ronde. :laugh: Iedereen me uitschelden omdat ze geld hadden verloren met betten, zelfs m'n eigen team -> geeft niveau van pubs aan. :-/

Daarnaast speel ik met wat maten nog wel 'ns Wolfenstein: Enemy Territory. Dit speelden we vroeger altijd in clanverband, was erg tof. Nu spelen we 't gewoon voor fun met z'n allen op een server, beetje aankloten. Wel opmerkelijk dat we nu allemaal beter zijn dan in de "oude" tijd. W:ET blijft een geniaal spel met de verschillende classes, heerlijk.

Dan nog Left4Dead met wat andere mensen: zombies afknallen, genaaid worden door sterkere zombies, chaos, teamwork en veel geschreeuw. Wát een spel blijft dat toch! Heerlijk.

Daarnaast was ik paar maanden terug erg ver in GTAIV, maar toen bij format C had ik per ongeluk de verkeerde savegame gebackupped, dus moet ik alles overnieuw doen. Ik heb me er nog niet daartoe kunnen aanzetten. Ook geeft 't geluid wat problemen (kraakt) op XP, wat ik op Vista niet had. Misschien ga ik in de zomervakantie maar dual boot draaien op Vista en WinXP. :)

Overigens hang ik meestal een beetje te Hyvesen, forumsletten, muziek te luisteren, msnen, lullen over TeamSpeak/Ventrilo en IRCen als ik achter m'n pc zit hehe.

Trouwens Bram, Velvet Assassin lijkt me ook erg gaaf spel. Heb je Splintercells of Thiefs gespeeld? Zo ja, in hoeverre kan je die met Velvet Assassin vergelijken?

Overigens heb ik CoD4 ook, maar vergeleken met CounterStrike: Source (of 1.6, Team Fortress 2, L4D, etc.) vind ik de gameplay echt zuigen. Het is een sproeifestijn. Je pakt een M4, houdt de knop ingedrukt en met een beetje handig muis bewegen sproei je mensen zo dood. In CoD1 en in ietsje mindere mate CoD2 moest je nog daadwerkelijk aimen, speelde veel leuker vind ik. :) Overigens is de Singleplayer van CoD4 kort, maar wel errug gaaf. Misschien wel de vetste SP die ik ooit heb gespeeld, na de Half-Lifes dan, maar die heb ik nog steeds niet allemaal uitgespeeld.
 
#7
Vermaak me zelf nog altijd supergoed met Pro Evolution Soccer 2009. s'Avonds samen met PP rondom match. Komen altijd mooie wedstrijden uit.


Sinds een paar weken weer COD 4 met een paar welbekende heren. Blijft toch de beste shooter tot op heden als je het mij vraagt.
 

Bramzel

Active member
#8
Trouwens Bram, Velvet Assassin lijkt me ook erg gaaf spel. Heb je Splintercells of Thiefs gespeeld? Zo ja, in hoeverre kan je die met Velvet Assassin vergelijken?
Thief heb ik nooit gespeeld (staat nog wel op mijn to-do list), Splintercell ken ik wel, en daar is het inderdaad wel enigzins mee te vergelijken. Maardan in WO2 setting en ietsje zweveriger door het kleurgebruik.
 

Daniël

Senior Member
#9
Ja, die kleuren houden me een beetje tegen om 'm te halen. Heeft het erg veel invloed of valt dat mee? Ik ga 'm sowieso pas ná de examens halen hehe. Lijkt me beter.

Trouwens, misschien is het handig om xFires te delen met elkaar, die gebruiken meerdere mensen hier toch wel?

Mijnes: f1lover
 
#10
PES 2009. Vorige week met FC Twente de Champions League gewonnen met heel veel pijn en moeite! Wel op 5 (of 6..?) sterren. iig t hoogste.
Vroeger nog met PES 5 en PES 6 nog het officiële klootviolen toernooi tegen MarkB, PP en Bob :D Prachtig :D

Verder uiteraard Football Manager 2009! :D
 

Bramzel

Active member
#11
Ja, die kleuren houden me een beetje tegen om 'm te halen. Heeft het erg veel invloed of valt dat mee? Ik ga 'm sowieso pas ná de examens halen hehe. Lijkt me beter.
Die kleuren zijn zeker niet storend hoor, en het draagt in combinatie met de (behoorlijk goeie) muziek erg bij aan de sfeer.

Vond deze trailer nog (ff op de titel klikken voor hogere res):

[ame="http://blip.tv/file/1067000/"]Velvet Assassin - Trailer@@AMEPARAM@@player.setPostsId(1073187);player.setUsersId(198272);player.setUsersLogin("claninsaneteam")@@AMEPARAM@@1073187@@AMEPARAM@@claninsaneteam[/ame]
 

RSRoy

Senior Member
#12


World of Wacraft dus :)


Alleen laatste maanden geen tijd om te spelen ivm afstuderen e.d.

Nooit gedacht dat ik een MMORPG leuk zou vinden totdat ik in de zomer van 2007 de gratis 10 dagen trial uitgeprobeerd had. Het spel heeft een hele lage instap drempel (afgezien van het abbonement) en bleef mij boeien om te spelen. Vooral ook omdat ik de franchise gewoon leuk vind, ik heb in de jaren 90 ook heel veel Warcraft: Orc & Humans en Warcraft II gespeeld.

Overiggens is het spel ook prima te spelen met wat beperktere speeltijd dan 20u per dag wat sommige mafkezen eraan besteden. Ik speel mijn spelletjes nog altijd voor de fun, het moet wel leuk blijven natuurlijk :)
 

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
#13

Call of Duty 4
Speel ik net als een aantal andere uit het forum. We gooien het tempo altijd naar beneden. Heerlijk sneaken en elkaar het leven zuur maken. Hier en daar wat geintjes uithalen, blijft leuk en gezellig.


Pro Evolution Soccer 2009
Eigenlijk nooit op mijn eigen PC, maar bij een vriend van me. Daar spelen we aardig wat potjes als ik daar ben en dat zorgt voor hilarische momenten en geweldige doelpunten/voetbal.

Ik wacht nog wel op een aantal titels dit jaar en begin volgend jaar om te testen:
Operation Flashpoint 2
Thief 4
(De nieuwe) Hitman
(De nieuwe) Splintercell
PES2010
Deus Ex 3
Modern Warfare 2 (opvolger COD4)
The Saboteur

Of ik ze daadwerkelijk allemaal ga spelen, neuh. Maar ik vind de techniek etc er altijd wel heel erg intressant. Of 1x in de week even een (half-)uurtje de zinnen verzetten. :)
 

Gerben vd Broek

DigitalRacing | Directie
Staff member
#14
Momenteel bezig met GTA4. Aardig ver al, ruim in de 90%. Nu nog eens online gaan spelen.

Daarnaast ook Sacred2. Lekker hack and slash, alles doodmeppen wat beweegt. Maar ook nog niet zover mee.

Maar om echt verder te komen moet je tijd hebben, en dat heb ik niet overdreven veel.
 
#15
COD4 word hier regelmatig gespeeld, naast dat af en toe patience voor het slapen gaan (verstandig na een tijdje COD4)

GTAIV heb ik al een tijdje niet meer aangeraakt, maar heb ik wel al uitgespeeld en opnieuw begonnen, maar dat is meer een game voor als er weer eens niemand online is :p

Verder speelde ik onder datzelfde motto (niemand online) vaak Football Manager, supersuf, maar gewoon lekker rustig.

Flatout2 wil ook soms wel weer eens hot zijn, maar dat is vaak in vlagen van een paar weekjes :D
 

Robert Saalmink

DigitalRacing | Directie
#16
Call of Duty 4 is hier inderdaad ook wel populair zeg :) we moeten een DRNL clan beginnen (of bestaat dat niet meer? Clans? Loop ik weer achter? :innocent: ) Flat Out is ook geweldig, die speel ik alleen nog slechts zelden.
 

Rogue

Senior Member
#20
Ik speel eigenlijk alleen nog maar QuakeLive. Geweldig leuk om te zien dat er een gratis "revival" is van de leukste online shooter ever, Q3. :)
 
Status
Not open for further replies.
Top